SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSEK

by Mezei Brigi

Ha úgy érzed, nem tudod hogyan kezdj neki a konditermi /saját testsúlyos edzéseknek, ha bizonytalan vagy a gyakorlatok helyes végrehajtásában,ha szeretnél fogyni/ zsírt égetni / szálkásítani / izmosodni, illetve ha szeretnél változtatni az életmódodon, várlak szeretettel személyi edzéseimen. 

 

Személyi edzéseim során az edzés/edzésterv személyre szabott, vagyis csak veled foglalkozom, a céljaidnak megfelelően állítom össze a számodra megfelelő, fejlesztő edzésprogramot, illetve ha igényt tartasz rá, szívesen nyújtok táplálkozási tanácsokat is számodra. 

 

Segítek reális célokat kitűzni magad elé, amelyek elérése motivál és erőt ad ahhoz, hogy soha ne add fel. Törekszem arra, hogy a legváltozatosabb edzésekkel izgalmassá és élvezhetővé tegyem az edzést, így az alap felszerelések mellett szívesen alkalmazok funkcionális eszközöket az edzéseim során. 

szemelyi_edzes_bonyhad_edited.jpg
0503A604-8F83-4C7A-B6F8-2574AB36B04D_edi

Személyi edzéseim menete

  1. Első alkalommal egy beszélgetéssel kezdünk,ahol átbeszéljük a céljaid,sportmúltad,esetleges sérüléseid,problémáid. 

  2. Ezt követően egy állapotfelmérés következik,ahol néhány alapgyakorlaton át felmérjük,hogy milyen kondícióban vagy,milyen az erő-állóképességed. 

  3. Ez az állapotfelmérés abban segít,hogy egy átfogó képet kapjak az edzettségi szintedről,s ennek segítségével alakítom ki a számodra legfejlesztőbb edzéstervet

  4. Miután ezzel megvagyunk,kezdhetjük is a közös munkát :)