4B5046B1-54EF-4845-BB7D-B8F4F74C371B.png

MEZEI BRIGI

Személyi edző

Üdvözöllek az oldalamon!

 

Mezei Brigi vagyok, Kangoo Jumps, Hot Iron, Spinracing oktató, Személyi edző, Funkcionális Tréner, Életmód-és táplálkozástanácsadó.

A sportolás már gyermekkorom óta az életem egy nagyon fontos részét képezi. Versenyszerűen atletizáltam 8 évig, amíg nem találkoztam 2011-ben a Kangooval, ami első ugrásra szerelem lett. A pörgős zene és a csoportos órák hangulata volt az, ami magával ragadott, és biztos voltam benne, egyszer én is ott szeretnék állni, szemben a vendégekkel. 

A fitnesz világába 2014-ben, akkor 20 évesen csöppentem bele, amikor elvégeztem Pécsen a Sportoktató Aerobik képzést. Ezt követően 2015 januárjában lettem Kangoo oktató, és ezen a nyáron végeztem el a Funkcionális Tréner képzést. 2016-ban Életmód-és táplálkozástanácsadó, 2017-ben pedig Személyi edző végzettséggel gazdagodtam. 

A Kangoo mellett még egy kardió edzésre vágytam, így 2018-ban elvégeztem a Spinracing képzést. Ahhoz viszont, hogy teljes legyen a kínálat, éreztem, egy erősítő jellegű edzésre is szükség van, így 2018 év végén a Hot Iron képzést is elvégeztem, így lett teljes az edzéseim listája. 

Óvodapedagógusi diplomám elvégzése után úgy gondoltam, szükséges egy olyan képzést elvégeznem, amely már kisgyermekkorban megszeretteti a gyermekekkel a sportot, s így már fiatalon belecsöppenhetnek a fitnesz világába, így 2019-ben részt vettem a Kangoo Discovery (gyerek kangoo) továbbképzésen.