Madártej szelet

Hozzávalók:



1 csomag gullon cukormentes keksz

4 tojássárgája

4 dl rizstej

4 dkg liszt

vanília aroma

3 dl cukormentes habtejszín

14 dkg eritrit/ nálam 25 gramm negyedannyi ugyanannyi

szóráshoz cukormentes ét/tejcsoki

A tej egy részében elkeverem a tojássárgáját,lisztet,édesítőt,vanília aromát,amikor csomómentes,hozzákeverem a maradék tejet,és tűzhelyre téve,folyamatos kevergetés mellett kiforraljuk. 

Mikor kihűlt a krém,hozzákeverem a felvert tejszínt (fontos,hogy kihűljön a krém,különben szétfolyik)

Egy formába egy sor keksz,krém,majd megint keksz,és rá a krém. 1 éjszákát pihent nálam,fogyasztás előtt megszórom csokival 🥰

24 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése