RECEPT: Epres pohárkrém


Nem túlzás,hogy életem eddigi legfinomabb tavaszi/nyári desszertjét sikerült megalkotni .

Minden hozzávalót teljesen találomra raktam bele,kóstolgattam közben hogy hogy lenne a legfinomabb,de ennyire brutális ízekre nem számítottam!


Fél kiló epernek a felét egy kevés édesítővel együtt botmixerrel pürésítettem (ez lett az "eperszósz"),ami a pohár aljára és tetejére került. A mascarponét (500g) kevés édesítetlen tejszínnel,édesítővel és vanília aromával kikevertem,ez ment a pohár közepére,és az egyik rétegbe pedig gullon kekszet daráltam le. A tetejét pedig a maradék eperrel díszítettem.

A szomorú, hogy kb 1 óra leforgása alatt el is fogyott, úgyhogy még egy adag készült,ugyanígy, csak bogyós gyümölcsökből. 


A látványt szorozzátok be 100-al,úgy talán ízre el lehet képzelni ezt a csodát! :)


#eprespohárkrém #desszert #desszertötlet #mezeibrigi #recept

14 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése